VŠ Praha se utká v osmifinále se Strakonicemi, další dvojice pro osmifinále tvoří Trutnov - VŠE Praha, Hradec Králové - Karlovy Vary a Slovanka - Valosun Brno.

Tým VŠ Praha výhra udržela před Hradcem Králové, který zvítězil ve východočeském derby v Trutnově 75:66. Domácí Kara hrála bez pěti zraněných hráček a úspěch VŠ její pozici ohrozit už nemohl, protože při bodové rovnosti v její prospěch hovoří čtyři výhry ve vzájemných zápasech. Hradec naopak mohl poskočit v případě porážky VŠ z pátého místa, protože vzájemné zápasy s nimi vyhrál v poměru 3:1.

Valosun Brno uhájil první místo v nadstavbové skupině A2, přestože v souboji s přímým konkurentem prohrál v Karlových Varech 78:83 po prodloužení. Západočešky se ale na moravského soupeře pouze bodově dotáhly, k posunu v tabulce potřebovaly zvítězit o 25 bodů. 

Bez porážky dokončil nadstavbu mistrovský USK Praha, který na závěr porazil Slovanku 100:61. Spolu s druhým Friscem teď mají obhájkyně titulu v osmifinále i čtvrtfinále volno a do vyřazovacích bojů se zapojí až na začátku dubna. Play off začne o tomto víkendu na palubovkách lépe umístěných týmů. Hrát se bude na tři vítězné zápasy.