Úvodní bleskovou branku sobotního střetnutí vsítila Dundelová už po třinácti sekundách po přihrávce Martiny Babáčkové. „Takhle brzy dát gól se mi ještě nepovedlo, až jsem z toho byla překvapená. Spoluhráčka sice vtipkovala, že to takhle uděláme, jenže pak se situace zamotala. Míček se ke mně přesto nějak dostal a vyšlo to, nekompromisně jsem zakončila," poznamenal židenická florbaliskta.

„Snažila jsem se najít, kdy padl nejrychlejší gól v ženské extralize a zatím se mi to nepodařilo," podotkla.

Přestože první novoroční duel brněnského celku nedopadl podle představ, zklamání z výkonu nepřevládá. „Myslím, že utkání se nám povedlo, i když jsme prohráli. Pokazili jsme to ve druhé třetině, kdy jsme si nechali dát zbytečné góly, tam se střetnutí rozhodlo," líčila.

Po vyrovnaném prvním dějství prohrály Židenice druhou třetinu 1:5. „Přišel zase chvilkový zkrat, vypadli jsme ze soustředění a už jsme se vezli," litovala.

Sváteční přestávka florbalistkám prospěla. „Na konci roku jsme měli nabitější program," pravila Dundelová.

Židenicím patří v tabulce nejvyšší soutěže osmá příčka dva body za Libercem. „Zkusíme zabojovat o sedmé místo, Liberec je kousek nad námi. Hlavně chceme udržet play off, což bude těžké," uznala.

V sobotu se Brňanky představí na hřišti pátého Elite Praha, které v minulém kole smetlo 13:6 Bohemians. „Poslední výsledek Elite nás překvapil, ale doma jsme s ním vyhráli a nebojíme se, jsme nahecovaní," burcovala.