Pro brněnské duo by nešlo o první zkušenost s natáčením. Už dřív se objevilo v klipu Australanky Kylie Minogue. „Točily jsme v Londýně, byl to úžasný zážitek. I na pár střihů jsme absolvovaly docela dlouhou přípravu," vzpomíná Bernardová. Přítomnosti hlavní hvězdy si ale Brňanky příliš neužily, protože se nechala zastupovat dublérkou. „Její hudba se mi líbí, ale víc ji obdivuju jako člověka za to, co dokázala," naráží Bernardová na úspěšný boj šestačtyřicetileté zpěvačky s rakovinou prsu.

Účinkování v klipech vyjednává pro své svěřenky francouzský choreograf Stephan Miermont, který pracoval ve slavném Cirque du Soleil a dvojici Tesly Brno se věnuje už sedm let. „Spolupracujeme ale i s dalšími trenéry. Víc lidí víc vidí," zmiňuje Bernardová.

Pro olympijské hry v Riu de Janieru v roce 2016 už brněnské závodnice připravují nové sestavy. „Zařazujeme prvky, které nám sedí, třeba výhozy. Sestavu zrychlujeme, což je módní trend," přibližuje.

Sedmý pár nedávného mistrovství Evropy se nyní představí v kanadském Quebecu na prestižním mítinku Světového poháru v synchronizovaném plavání. „Letos v podstatě nahrazuje mistrovství světa, je pro nás další důležitá prověrka před olympiádou," vyhlíží Bernardová.