„Lidé se teď ptají, kam až zajdeme příště," probírá se pozitivními reakcemi zejména dámského publika blokař Martin Klapal.

Co zaznělo na facebooku:
„Myslím, že bude narváno."
Šárka Pospíšilová

„Už vidím tu frontu holek u turniketu, jak se derou do dveří…"
Jan Krutiš

„Budete hrát nahatí?"
Nikola Kršková

„Asi nejlepší reklama, jakou jsem viděla."
Eva Mrhálková

Se svými spoluhráči zve v minutu a půl trvajícím šotu na sobotní duel s Duklou. Každý z hráčů vystupuje ve snímku nahý a intimní partie si zakrývá listem papíru s písmenem. Volejbalisté tak postupně skládají text: Ahoj, přijďte se 14. 12. v 18.00 podívat na tu parádu. „Byl to můj nápad, ale až kluci pak vymysleli, že u toho budeme nazí," odkrývá Klapal vznik pozvánky, kterou klub umístil na svůj profil na sociální síti Facebook.

Z hráčů brněnského celku prý nikdo proti obnažení neprotestoval. Ale co manželky a přítelkyně? „Ty o tom ani nevěděly. Nedali jsme jim šanci, aby nám to zakázaly," ušklíbne se devětadvacetiletý volejbalista.

Od trenéra Brňané svolení měli, ale před kameru jej nedostali. „Ani to nešlo, protože byl mimo město," říká Klapal.

Tým kouče Martina Gerži si od netradiční pozvánky slibuje zvýšenou diváckou podporu pro duel s Libercem, který ve čtvrtek vypadl z Poháru CEV s Nižným Novgorodem. „Extraliga je pro nás v letošní sezoně jasná priorita," nelituje vyřazení kouč třetího celku tabulky Michal Nekola.

Brňané v úterý sice prohráli úvodní duel ve Vyzývacím poháru s Asse-Lenik, ale v domácí soutěži porazili lídra ze Zlína a uhráli bod v Ostravě. „Naše forma stoupá a myslím, že Liberce se nemusíme bát," věří Klapal, který si zvyká na nové metody trenéra Gerži, jenž tým převzal po Miroslavu Malánovi. „Nutí nás chodit do trojbloku, to je změna. Hodně trénujeme i obranu v poli," dodává dvoumetrový hráč.

Zdroj: Youtube