Se spoluhráči se přitom v nedělním duelu dostal do kritické situace, když po první třetině Brňané prohrávali o tři branky. „Nechci říkat, že byl v kabině vítr, ale museli jsme si zopakovat, co máme hrát. Vůbec jsme nebyli na hřišti. Nevím, čím to je. Až poté to z naší strany začalo vypadat jako florbal," lamentoval.

Buldoci se ve druhé polovině zápasu nadechli k velkému obratu a zasypali Bohemians devíti brankami. Podobné obživnutí přitom předvedli také v sobotním třetím utkání série, kde ztráceli dvě trefy, ale nakonec zvítězili 6:5. „Na hráčích soupeře to asi nějaké stopy zanechá. Na druhou stranu jsou to všechno mladí kluci. Něco se jim nepovede a všechno házejí za hlavu. Vedeme 3:1, ale série bude ještě těžká," odhadoval Jeski.

Brněnský celek přesto může sérii ukončit už v pátém střetnutí, které je na programu v úterý od osmi hodin večer v Praze. ⋌(mav)

Bulldogs Brno – Bohemians 9:5 (0:3, 4:1, 5:1)

Branky a nahrávky: 30. Jakůbek (TS), 32. Žižka (Koutný M.), 40. Ondráček (Žižka), 40. Jakůbek (TS), 48. Juhaňák (Ondráček), 55. Koutný M. (Žižka), 60. Juhaňák (Jakůbek), 60. Coufal (Koutný M.), 60. Koutný M. – 5. Čihák (Šárka), 6. Šimek D. (Kindl), 15. Bagin (Šimek M.), 34. Bagin (Šárka), 52. Šimek M. (Bagin)