Pocty se mu dostalo při sobotním finálovém zápasu Českého poháru mezi nakonec vítěznou Chrudimí a Plzní. „Anketu vyhlásili v poločase. Převzali jsme na palubovce ocenění, bylo to příjemné," popisuje.

V anketě před ním skončilo jen osvědčené reprezentační duo a i brněnský hráč by se do národního celku rád podíval. „Samozřejmě, že je pro mě reprezentace dlouhodobý cíl. Každý, kdo sport bere vážně, chce do nároďáku. Nejsem výjimka. Udělám pro splnění snu maximum," ujišťuje Kubíček.

Vítá spoluhráče

V minulém týdnu přivítal u Krokodýlů bývalého spoluhráče z Tanga Jana Havla, který do konkurenčního týmu přestoupil. Nově vzniklý klub tak pokračuje v přetahování elitních hráčů do svých řad. „Je pravda, že na nás mají občas ostatní narážky. Smějou se nám, že jsme žoldáci. Ale takhle to chodí. I v práci jde přece každý za lepším. Tango udělalo chybu, že nemělo s hráči podepsanou smlouvu. I já jsem odcházel za tabulkové odstupné," vysvětluje gólman.

Změnu angažmá si však nemůže vynachválit. „Cítil jsem, že o mě vedení klubu stojí a důvěru vnímám pořád. Snažím se ji oplácet co nejlepšími výkony v brance. Dostal jsem nový impulz, který mi prospěl. Důkaz ukazuje i úspěch v anketě," zmiňuje Kubíček.

Rádio Krokodýl je v první lize zatím v tabulce nejvýš ze třech brněnských zástupců. Patří mu čtvrté místo. V pátek však jen remizoval na palubovce předposlední České Lípy 4:4.