Možná nejdůležitější duel jeho kariéry v řeckých Aténách jednoznačně ovládl. „První kolo bylo zcela v mojí režii, ale pak jsem polevil v útoku a nechal jsem mu prostor. Asi se mi zdálo, že to jde až moc snadno. Kdybych pokračoval jako od úvodní minuty, byl bych spokojenější,“ hodnotí sebekriticky svůj výkon absolvent Fakulty sportovních studií brněnské Masarykovy univerzity.

Od Chřestýše, jak se Hronovi přezdívá, velkohubá prohlášení ani po takovém vítězství nečekejte. „Žádnou euforii necítím, neřeším to. Teď si jen dám trochu volna doma v Brně,“ plánuje devětadvacetiletý gladiátor klubu Muay Thai.

Ačkoliv narazil na legendu K1 a svůj velký vzor, v zákulisí si s ním nepovídal. „On není moc komunikativní. Ale je pravda, že jsem jeho zápasy sledoval už několik let zpátky,“ potvrzuje Hron.

O tři roky starší rodák z Minsku, který si říká Rudý škorpion, má ve sbírce čtyři tituly mistra světa v thajském boxu a dvakrát vyhrál světové mítinky K-1: v Paříži před sedmi lety poslal ve čtvrtfinále k zemi českého bijce Pavla „Hakima“ Majera. „Pořád má strašlivou sílu a v zápase spíš vyčkává, než najednou udeří, aby dostál své přezdívce. Naštěstí jsem se do takové situace nedostal. Když jsme byli blízko sebe, udělal na mě pár strhů z thajského boxu, které ale pravidla K1 nebodují. Fyzicky jsem byl připravenější,“ dodává Hron.

V naplněném Peace & Friendship Stadiu v řeckém Pireu si skvělým výkonem řekl o blyštivou budoucnost pod promotérskou skupinou It´s Showtime, která ho zastupuje. „Agentura uspořádá evropskou kvalifikaci do finálové šestnáctky K1. Uvidíme, koho obsadí. Snad jsem zápasem s Ignaševem navýšil své šance,“ doufá dvoumetrový Hron.