ALENA HANUŠOVÁ. Náš největší odborník na filmy. Zajímá se o všechno zajímavé i nezajímavé. Je hrozně hodná duše, která nikdy nikoho nepomluví. V týmu musí vždycky takový člověk být.

VERONIKA VLKOVÁ. Nesmírně chytrá holka, doktorandka na ekonomické fakultě. Cílevědomý člověk, jde si stále za svým. Ze začátku to pro ni bylo těžké, když přicházela z Valosunu do jiné pozice. Taky nezkazí žádnou srandu, umí si ji dělat i ze sebe.

ANETA MAINCLOVÁ. Řadí se mezi úplně nejmladší, ale dost rychle se rozkoukává a už se začíná projevovat. Do starších holek se nebojí rýpnout a udělat si z nich srandu.

ASHLEY KEYOVÁ. Je mezi námi trochu jazyková bariéra, nejsem zase tak dobrý angličtinář. Bylo na ní hned znát, když jí přijela rodina, byla víc uvolněná. Může nám mladým taky předat dost zkušeností.

DANIELLE HAMILTON-CARTEROVÁ. Z týmu se s ní bavím nejvíc, je dost šílená, takže si rozumíme. (smích) Má ráda módu a ráda peče, takže do autobusu vždy donese nějaký dort.

KLÁRA KŘIVÁNKOVÁ. Obdobný případ jako Aneta. Zapadla dobře, občas už se s námi účastní i nějakých společenských akcí. (smích)

IVANA JALČOVÁ. Nejstarší z nás a největší profík. Umí se o sebe starat i v době, kdy je zraněná. Prošla už několika kluby a podle toho se chová. Máme mladý tým a můžeme si od ní dost vzít. Je po zranění, předvede ještě víc.

ANNA JURČENKOVÁ. Napadá mě slovo optimismus. Je věčně pozitivně naladěná. Ať za ní přijde kdokoliv s jakýmkoliv problémem, vždy ho dokáže pojmout optimisticky. Je to správná kapitánka, má respekt. Beru ji jako hlavu šatny.

RENATA ZRŮSTOVÁ. Trochu jí trvalo, než se aklimatizovala, ale je to taky holka do pohody. Dělá magisterské studium, takže ji obdivuju, že všechno zvládá. Je pilná ve škole i v basketu.

TEREZA PECKOVÁ. Pecička je taková čistá duše. Vyznává zdravou výživu. Je svá, už podle hlasu. Co dává na tréninku, je neskutečné. Už si říkám, že se zlomí v pase, ale je z toho koš.

BARBORA KAŠPÁRKOVÁ. Očima Aleny Hanušové: „Neznám rychlejšího člověka, měla se dát na sprint. Má ráda módu, ráda vaří a má dva pejsky. To jsou její miminka, která s ní i spí."

Tóny šatny…
„Frčí Miley Cyrus. Na Rosničce posloucháme rádio. Venku záleží na tom, kdo má nabitý mobil. Chytré telefony se často vybijí. Když přijíždíme k zápasu, po výstupu z autobusu sprintujeme do šatny a bojujeme o zásuvku. Kdo má nabito, pouští. Po příchodu trenéra to vypínáme, má trochu jiný styl."

za tým Barbora Kašpárková