O prázdná břicha se při Velkých cenách včetně víkendové v Le Mans pravidelně starají cateringové společnosti. Brněnské strávníky plní firma Ridolfa Severina. „Byl to postarší pán, který se starostmi okolo stravování při závodech zabýval už od nepaměti," popsala už dříve ředitelka brněnského Masarykova okruhu Ivana Ulmanová zakladatele italské firmy.

Po jeho smrti se o pověst vyhlášené společnosti nyní stará jeho syn. Ráz rodinného podniku dotváří, že přímo v kuchyni pracuje paní Severinová, které pomáhá i její syn Daniel s přítelkyní Isabellou.

V malém vozíku s týmovým logem Cardionu taženém červeným skútrem pravidelně dováží jídlo do zázemí týmu závozník, který si nechává říkat Valter. Už nachystané a ohřáté delikatesy vozí v plechových „várnicích" připravené přímo ke konzumaci. V každé várce nechybí různé úpravy masa, ryb či zeleniny.

Na stravování při závodech světového šampionátu se Severinovi specializují od roku 1993. „Byla to vášeň pro motocyklové závody, která mě vedla k vytvoření Severino Hospitality," napsal na oficiální stránky původní zakladatel závodního pohostinství.