Alligators hostí v neděli od dvou hodin odpoledne v Cacovicích Obry – Wroclaw Giants. „Nejen jménem, ale i výkonností vzbuzují respekt. Budou pro nás tvrdý oříšek a neděláme si ambice na vítězství," přiznal brněnský manažer Zbyněk Zelinka.

Polský celek sice dvakrát prohrál s Prague Black Hawks, ale pro většinu soupeřů znamená představu neporazitelnosti. „Vytáhli si nejlepší hráče z polské ligy, k tomu přibrali Američany, kteří pozvednou fotbal v každém týmu. Chceme duel odehrát se vztyčenou hlavou a aby byli všichni hráči po zápase v pohodě," přál si Zelinka.

Jenže polští pořízkové představují opravdovou hrozbu. „Přiznám se, že trochu strach mám. Polské týmy jezdí do krve a otázka je, kolik vydržíme. Počítáme, že soupeř brzy povede rozdílem pětatřiceti bodů, pak se už nestopuje čas, takže si trochu oddechneme," vyhlížel Zelinka.

Po posledních porážkách s Lions 13:54 a Panthers 7:61 chtějí Aligátoři příznivější výsledek. „Musíme hrát na krátké pasy a doběhnout, kam to jde. V obraně potřebujeme co nejdřív sejmout blokaře, abychom se dostali na hráče s míčem," nabádal manažer.