Tím splnil hlavní předpoklad, aby se mu otevřela budoucnost pro utkání se soupeři ze světové špičky. Teď záleží hlavně na obratnosti jeho manažera Milka Deučmana. „Nevím, zda je moje pokračování v Glory stoprocentní. Věřím, že to dopadne dobře," přeje si Hron.

O jeho budoucnosti bude jasno do konce března. „Myslím, že se mnou byli spokojení. Dostal jsem hned další nabídky na zápas v květnu. Příští měsíc mě čeká galavečer v Žilině a v červnu zápasím v Praze. Souboj v Glory můžu mít nejdřív v září," sděluje Hron s přezdívkou „Chřestýš", jenž v Žilině zápasí 26. dubna.

Pro úspěch udělal v Záhřebu maximum. Předvedl atraktivní duel, i když mu chyběl vrchol v podobě knokautu. „Škoda, že nevyšel. Hodně jsem ho chtěl sundat a soupeř mi říkal, že mu ke konci docházely síly," říká dvaatřicetiletý brněnský thajboxer.

Kroubu přezdívaného King Kong porazil Hron podruhé po necelém roce. Tentokrát belgický pořízek vážil 121 kilogramů při 198 centimetrech. „Proti loňsku tak osm kilo zhubl, byl o něco pohyblivější, ale vyhrál jsem jednoznačně. Rozkopal jsem mu nohu low kickem (kop holení na stehno – pozn. red.)," popisuje.

Od obrovitého Belgičana také schytal pár úderů bez větších následků. „Prošlo i jedno koleno, kterým mi malinko pochroumal žebra, ale nic hrozného. Nechal jsem si jen ošetřit holeň, kde mi praskla kůže po těch kopech," dodává evropský i světový šampion.

Běžně jeho zápasy končí nabité galavečery, ale v Glory 14 šel do ringu v jednom z předzápasů. Aréna hokejového týmu KHL Medveščaku Záhřeb se naplnila až dlouho po jeho souboji. „Domácí hvězdu Mirka Filipoviče už podporovalo tak devět tisíc diváků. Atmosféra byla dobrá, ale s Brnem nejde srovnat. Nezažil jsem nic lepšího fandění při zápasech v Bobycentru," prohlašuje Hron.