Druhého v absolutním pořadí Marka Richtera porazil o čtrnáct sekund, třetí skončil Aleš Jelínek, který doběhl do cíle s dvacetisekundovým mankem. „Juniory jsem vyhrál moc lehce, takže jsem šel i do hlavního závodu. Do půlky jsem běžel ve skupině, potom jsem zkusil menší trhák a povedl se,“ usmíval se vítězný Říha. „Počasí bylo pro běh ideální. Riviéru jsem běžel potřetí, je to můj oblíbený závod a určitě přijdu zase,“ slíbil atlet Univerzity Brno.

Ženám kralovala Lenka Kohnová v čase 34:32 minut, druhou pozici obsadila Magda Janková se ztrátou 21 sekund a třetí skončila Lenka Jančaříková za 35:55.

Na závod s bohatým doprovodným programem, o který se starali například světový šampion v biketrialu Václav Kolář, skupina Workout Brno nebo akvabely z Tesly Brno, dorazily tři stovky závodníků, z toho 181 dětí.

Jejich počet narůstá. „Pro nás určitě šlo o vydařenou akci, máme opět víc sportovců a zájemců o Běh Riviérou. Podle ohlasů je vidět, že program diváky zajímal. Vždycky se však dá akce posouvat, takže přemýšlíme o změně trasy s rozšířením na areál dopravní výchovy. Doufáme, že zapojíme ještě víc Brňáků,“ uvedla Michaela Radimská, mluvčí pořádající společnosti STAREZ – SPORT, a. s.