„Měli jsme seřadit naše potencionální soupeře, obodovat je a výsledek dát trenérům, kteří měli konečné slovo. Já jsem ale žádný seznam neposlal. Bylo mi to jedno, porazit můžeme každého,“ vysvětlil brněnský útočník Radek Felkl.

Hráči Hattricku si zvolili sedmý Žďár nad Sázavou, ten si ale před nimi vybrala první pražská Sparta. Jihomoravské mužstvo tak ze třetího místa sáhlo po Litvínovu uzavírajícím postupovou osmičku. „V našem seznamu se jednalo hned o druhé mužstvo, i když oba naše letošní vzájemné zápasy jsme vždy jen těsně vyhráli. Nejhorší na sérii bude cestování,“ připomněl Felkl více než třísetkilometrovou vzdálenost mezi oběma městy.

Brněnský celek v předchozí sezoně suverénně ovládl druhou ligu a formu si přenesl i do aktuálního ročníku o soutěž výš. Nyní může snít i o extralize. „Před sezonou jsme se o ní hodně bavili, což nám možná i uškodilo. Proto jsme si řekli, že se tomuto tématu teď vyhneme. A uvidíme…“ řekl tajuplně nejproduktivnější hráč týmu.

Série hraná na tři vítězství startuje v sobotu v Brně. „Přál bych si jen tři utkání, ale vím, že Litvínov je doma nepříjemný. Proto čekám, že bychom mohli postoupit po stavu 3:1,“ přál si Felkl.