Dnes v půl čtvrté odpoledne má její tým šanci na reparát. K tomu však potřebuje zlepšit prakticky všechno. „Doufám, že se ukážeme víc týmově, protože v prvním finále jsme si každá hrála na svém písečku,“ nelíbilo se Stehlíkové.

Mezi nejdůraznější hráčky v dresu Frisca v letošní sezoně patřila Barbora Kašpárková. Mladou basketbalistku ale vyřadilo zranění kotníku. „Zrovna Barča byla bojovný typ, ta nám bude chybět. Záleží na trenérovi, jestli postaví i mladé hráčky,“ hlásila brněnská kapitánka při pohledu na prořídlou lavičku.

Trenér Jan Bobrovský si stěžoval, že zbylá hrstka statečných nenechává na palubovce duši. Tomu se diví i Stehlíková. „V předchozí sérii jsme byly nahecované. Všechny holky už asi počítají s porážkou ve třech zápasech. Snažila jsem se holky vyburcovat, ale nějak se nechytaly,“ divila se.

Navzdory tomu, že v týmu zastává roli kapitánky, Stehlíková zdaleka nepatří mezi nejvytěžovanější hráčky. „Beru to realisticky. Jde o záležitost trenéra. Ten staví tým, zřejmě podle momentální formy,“ tvrdila česká reprezentantka.

Ještě nedávno hrávala s obličejovým krytem. Ten už odložila. „Zatím jsme zdravé, já taky. Ale čekám, koho zase potká nějaké zranění. Abychom ještě zbývající finále měly s kým hrát,“ pousmála se.