Přesto má primát, který za to stojí. Jako první český bojovník se představil v hlavním programu nejprestižnější světové organizace Glory. „Jsem rád, že jsem do toho šel. Nelituji. Je to super zkušenost z fakt tvrdého zápasu. Těší mě, že jsem duel s top bojovníkem světa doboxoval do konce,“ uvedl pětatřicetiletý Hron.

Na přípravu měl jen čtyři dny, když kývl na nabídku organizátorů, neboť se Gergesův protivník zranil. „Soupeř byl fakt našláplý, strašně silný. Mám rozkopané stehno a roztrhlou holeň,“ popsal.

Rozhodčí ho v prvním kole dvakrát počítal, nizozemský sok mu útočil právě na levou nohu. „Belhám se jako lazar, hned po příchodu do Brna jsem zamířil na kryoterapii, abych nohu zmrazil a urychlil regeneraci,“ líčil Hron.

Galavečer Glory představuje nablýskanou show nejvyšší světové úrovně a brněnský thajboxer doufá, že si pohledným zápasem otevřel cestu do této organizace. „Ještě jsem s nikým nemluvil, po zápase jsem byl tak rozbitý, že jsem neměl náladu. Uvidíme, co řeknou Nizozemci, nebudu předbíhat,“ dodává.