Zažili jste šok po vyřazení s Eagles?

Šok určitě ne. Je to baseball a někdo vyhrát musí. Krč hrála dobře a možná měla o něco větší motivaci než my. Aspoň mně to tak připadalo.

V čem ještě spatřujete příčiny porážky?

Chybělo nám pět hráčů základní sestavy, jiní byli dlouhodobě zranění, ale nepovažuji to za hlavní důvody. Porážku bych neházel na nikoho, prostě byli lepší.

Poslední zápas základní části Technika vypustila a Drakům podlehla 3:2, čímž si přisoudila do semifinále Eagles. Přitom s Pražany jste v sezoně prohráli všech pět duelů. Nelitujete posledního utkání s Draky?

Těžko teď soudit, už s tím nic nenaděláme. Kdybychom Eagles porazili, šlo o dobré rozhodnutí. Bylo celkem jedno na koho narazíme, v play off jsou čtyři nejlepší týmy. Nevím, zda jsme všichni chtěli Eagles, ale to je jedno.

V závěrečných dvou semifinálových bitvách se Technice na kopci dařilo, jenže pak přišla směna, v níž jste vy i Issac Hess obdrželi pět bodů. Co se stalo?

Přemýšlel jsem nad důvody, ale nevím, co to ovlivnilo. S Issacem jsme házeli dobře a stalo se nám dvakrát po sobě to samé. Najednou to nejde, což se stává všem sportovcům, jsme jen lidi. Jen škoda, že to přišlo v blbou chvíli.

Kritizovalo vás vedení klubu po vypadnutí v semifinále?

Nikdo nás nekritizoval, Ruda Drnec (předseda klubu – pozn. red.) přišel a všem nám poděkoval za třetí místo. Byli jsme v semifinále play off a prohráli těsně 2:3 na zápasy, odehráli jsme dobrou sezonu, bojovali. Třetí příčka je hezká a příští rok nás čeká nový ročník, nic nekončí.

Mohou podle vás Eagles potrápit ve finále Draky?

Rozhodně můžou. Jsou namotivovaní a chtějí vyhrát. Jdou za svým trenérem Andym Berglundem, nadhazovač Hušek nás dvakrát porazil, hrají tam mladí rychlí kluci, i když Draci mají dobře poskládaný tým. Myslím, že finále skončí 3:2, ale netroufnu si tipovat pro koho.