Po úspěchu za hranicemi začala s marmeládami, sirupy, přesnídávkami a dalšími výrobky podnikat ve firmě s názvem U tří berušek.
Vaření z ovoce má v rodině. „Celé dětství jsem strávila u babičky v Ivančicích na statku. Pěstovali si snad všechno a k džemům a marmeládám jsem se dostala z této strany," vysvětluje mladá podnikatelka.
Dřív se věnovala dekoraci a designu, ovšem rozhodla se vyzkoušet vaření babiččiných marmelád. „Známí chtěli také ochutnat, pak se přidali i další lidé a rozpoutalo se peklo," žertuje podnikatelka. Peklo podle ní znamená udržet kvalitu, když roste kvantita.
Ovoce si nekupuje, sbírá ho stále na babiččině zahradě. „Není ošetřované chemií. Ale je to těžké, protože letos byl třeba na meruňky špatný rok," tvrdí Konečná. Za rok navaří tisíce sklenic, pomáhá jí rodina.
Na přípravě sladkých pochoutek ji baví, že stále může zkoušet něco nového. V dnešní době je ovšem podle Konečné těžké najít něco netradičního. Inspiruje se proto také v zahraničí. „Třeba skořicový sirup u nás není moc obvyklý, ale v Řecku je oblíbený a i u nás s ním slavím úspěch," chlubí se podnikatelka, která má nejraději jahodovo-malinový džem s mátou.