Majitelka studia Ilona Továrková už od dětství aktivně sportuje. „Ve druhé třídě jsem začala se závodním plaváním. Vrcholově jsem se mu pak věnovala od střední školy a později jsem přidala i triatlon,“ uvádí čtyřiatřicetiletá sportovkyně.
Veškeré své zájmy podřídila sportu. Přihlásila se i do několika soutěží, z nichž většinu vyhrála. „V letech 2003 až 2005 jsem se zúčastňovala silového pětiboje Ocelová žena. Touto soutěží vrcholila moje závodní kariéra. Chtěla jsem si dokázat, že s tělem se dají dělat doslova zázraky,“ usmívá se Továrková, kterou cvičenky znají pod přezdívkou Muša.

Od roku 1992 pracovala nejprve jako plavčice. Potom přešla k aerobiku a záhy začala s předcvičováním. „Z počátku jsem cvičila v různých brněnských studiích. Když jsem měla pocit, že už mám stálé zákazníky, rozjela jsem před čtyřmi lety vlastní sportovní studio,“ vysvětluje Továrková.

Studio Muša je zaměřené výhradně na aerobik. „Nabízíme přes pětadvacet hodin různých cvičebních stylů. Manžel zajišťuje doplňkové osobní trenérství v posilovně a na žádost zákazníka mu můžeme sestavit jídelníček,“ popisuje cvičitelka. Manžel Továrkové má na starosti také internetové stránky a organizační chod studia.

Ve studiu se střídá asi deset cvičitelek, na jejichž hodiny mohou zájemkyně chodit i o víkendech. „Budoucí zaměstnankyně si vždy prozkouším na mé hodině. Když vidím, že umí cvičit a hodně vydrží, je možné se domluvit. Párkrát se stalo, že toho na mojí hodině vydržely méně než ostatní cvičenky,“ usmívá se Továrková. Teď rozjíždí i cestovní agenturu a mezi další novinky studia patří hlídání dětí při cvičení.