Nabídne spoustu možností, jak ochutnat mořské speciality, například tuňákového tartara s kaparou, grilovanou chobotnici s limetkovým kuskusem, filet z makrely pečený na grilu s parmezánem a petrželkou na salátu z fenyklu, pomeranče a rukoly, andaluskou paellu nebo variace slávek z přímořských evropských zemí. Vše připraví kuchaři z renomovaných brněnských restaurací, například La Bouchée, Il Mercato nebo Butcher´s.Ilustrační foto.

Jak získat dva vouchery na konzumaci dvou pokrmů na tento festival?

Jednoduše: Stačí do čtvrtka 29. Května do 18.00 hodin poslat na adresu jana.bourkova@denik.cz odpověď na jednoduchou otázku:

Jaká je v České republice nejpopulárnější mořská ryba?

A) Losos obecný

B) Mořský ďas

Ze správných odpovědí vybereme tři výherce, z nichž každý obdrží dva poukazy na konzumaci jednoho z vybraných jídel na festivalu.

Více informací o festivalu najdete na facebookových stránkách Slavností moře nebo ve zpravodajství Brněnského Deníku Rovnost.