Indická kuchyně

Akce již skončila

Termín: 24.2.2018
Čas: od 9:00 - 14:00
Cena: 1700 Kč

Využijte jedinečné příležitosti poznat indickou kuchyni
Světem receptů a chutí Vás provede skvělá kuchařka Suman.
Ponořte se do světa nezapomenutelné a exotické vůně Indie, poznejte tajemství koření a barev typické pro indickou kuchyni.

Co si připravíme:
Dal Fry
Známý recept z čočky Toor dal. Pokrm je chuťově výrazný po typickém indickém koření. Můžete se s ním často setkat v Indických restauracích. Podává se s chlebem nebo rýží.

Chana Masala
Toto jídlo z cizrny a kari je nejpopulárnější vegetariánské jídlo v Indii. Může se podávat k snídani, svačině nebo jako hlavní chod. Chana Masala je typický pokrm severní Indie.
Podává se s chlebem nebo s rýží.

Chléb Naan
Suman Vás provede přípravou chleba Naan, který je traiční přílohou pokrmů v Indii.

Tento kurz je převážně v angličtině, Suman se svou přirozenou komunikativností Vás provede celým workshopem k Vaší spokojenosti.

Každý účastník obdrží certifikát o absolvování kurzu a zástěru zdarma.
V rámci kurzu je k dispozici káva, čaj a nealkoholické nápoje.

Po vyplnění údajů v objednávce Vám budou zaslány veškeré informace o workshopu a platbě na Vámi uvedený e-mail.

Přijďte v obuvi, která je Vám pohodlná a vše potřebné na workshop održíte od nás.

24. 2.  (09:00–14:00)
Antonína Macka 1/2, Ponava, Brno-Brno-Královo Pole
SDÍLEJ:

AKCE V OKOLÍ

Vážení čtenáři,

náš web Deník.cz přechází kompletně pod zabezpečený protokol, který výrazně zlepší bezpečnost při procházení našich webů.

https info

Z důvodu přechodu je nutné se znovu přihlásit k odběru upozornění na nejnovější zprávy - klikněte na tlačítko "Povolit", kterým si zajistíte odběr zpráv i do budoucna.

Děkujeme za pochopení.

POVOLIT