Steaky

Akce již skončila

Termín: 23. 3. 2018 ve 16:00 - 21:00
Cena: 1950 Kč

Umíte poznat dobře vyzrálé maso pro kvalitní steak?
Jak maso správně připravit, aby zážitek byl dokonalý?

Náš masterchef Tomáš Lukášek Vám poradí, jak maso vybrat a připravit spolu se speciálními omáčkami.
Ukáže Vám, jak na to, aby se steaky staly ozdobou každého stolu.

Na doporučení sommeliera Jiřího Supa budeme degustovat Frankovku rosé 2016, polosuché, Moravské zemské víno a Cabernet Moravia 2016, suché, Moravské zemské víno z vinařství rodiny Buriánkovy, Hlohovec.

Steaky které si připravíme:

Flank steak s máslem Cafe de Paris
Hanger steak s Bérnskou omáčkou
Striploin steak s Chimichurri salsa

Každý účastník obdrží certifikát o absolvování kurzu a zástěru zdarma.
V rámci kurzu je k dispozici káva, čaj a nealkoholické nápoje.

23. 3.  (16:00–21:00)
Antonína Macka 1/2, Ponava, Brno-Brno-Královo Pole
SDÍLEJ:

AKCE V OKOLÍ

Vážení čtenáři,

náš web Deník.cz přechází kompletně pod zabezpečený protokol, který výrazně zlepší bezpečnost při procházení našich webů.

Z důvodu přechodu je nutné se znovu přihlásit k odběru upozornění na nejnovější zprávy - klikněte na tlačítko "Povolit", kterým si zajistíte odběr zpráv i do budoucna.

Děkujeme za pochopení.

POVOLIT