U městského soudu popsal Krásný situaci takto: „Telefonoval jsem na schodech. Najednou vstoupil do úřadu Hudlík a začal na mě řvát. Použil spoustu vulgarit. Chtěl jsem jít dál. Hudlík mi ale zastoupil cestu a šťouchal do mě. Musel jsem se držet zábradlí, abych nespadl," řekl Krásný.

Bývalý starosta Starého Lískovce Petr Hudlík.Podle bývalého starosty se ale událost stala jinak. „Městský úřad mi dal neoprávněně výpověď z bytu. Šel jsem to řešit na radnici. Starosta na mě čekal na chodbě. Křičel na mě, ať opustím úřad. Nevšímal jsem si ho," řekl Hudlík.

Starosta popřel, že Hudlík dostal výpověď neoprávněně. „Postupujeme proti němu jako proti každému jinému. Hudlík vlastní další domy, proto nemá na obecní byt nárok," řekl Krásný.

Mezitím co Hudlík vyřizoval výpověď s úředníky, zavolali pracovníci radnice policii. Hudlík dostal pokutu osmnáct tisíc korun za výtržnictví, proti ní se odvolal. Proto stanul před soudem. „Celá věc je lež. Jedná se o pomstu, protože upozorňuji na korupci, která se na radnici děje. Proti rozsudku se odvolám," dodal Hudlík.

Spor obou mužů trvá už několik let. „Hudlík nepřekousne, že jsem nyní starostou," sdělil Krásný. „Jsem za rozsudek rád, protože třeba konečně Hudlík pochopí, že způsob jeho chování přesahuje hranice slušného chování," dodal Krásný.