Před soudem se ve čtvrtek obžalovaný hájil tím, že k pohlavnímu styku mezi ním a poškozenou nedošlo. „V autě po mně chtěla, abych ji půjčil peníze a poté mi za ně nabídla orální sex. Tuto nabídku jsem přijal. Všechno ostatní si ale vymyslela,“ vypověděl ve čtvrtek Rezner. Za znásilnění mu hrozí několik let ve vězení, postižená dívka po něm také požaduje odškodnění ve výši téměř dvou milionů korun.

Před soud byl ve čtvrtek předvolán také psychiatr. „Tomáš Rezner v době, kdy mělo k trestnému činu dojít, netrpěl žádnou duševní poruchou, neprojevila se u něj ani žádná sexuální deviace,“ přednesl před soudem Ondřej Trojan. Vzhledem k bohaté trestní minulosti obžalovaného jeho vinu nevyloučil.

V závěru jednání si obžalovaný před soudem stěžoval na nepřiměřenou sílu, která proti němu měla být před dvěma lety použita při jeho zatčení. „Policisté do mě kopali a mlátili. Na stanici mě pak převezli celého od krve,“ popsal Rezner. Jeho tvrzením se bude soud zabývat v příštím jednání, které bylo stanoveno na druhou polovinu března.

Ilustrační foto
Chtěl si pohladit štěně, majitel mu dal facku. Nesahej mi na můj majetek, křičel