Na rozzuřeného mladíka, který se měl v pátek odpoledne dobývat do ordinace lékaře v Králově Poli, zavolala strážníky zdravotní sestra. „Muž se nejprve domáhal vstupu do ordinace. Poté, co mu sestra sdělila, že to není možné, odešel na toaletu, kterou poničil,“ uvedla mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková. Mladík si svůj vztek vybil na záchodovém prkénku a také splachovadle.

Strážníci ho dostihli nedaleko ordinace, třiadvacetiletý muž se jim na místě přiznal. „Tvrdil, že mu sestra nechtěla vrátit průkaz pojištěnce. Ten však měl u sebe,“ vysvětlila Kadrnožková. Mladík způsobil škodu asi dva tisíce korun.

Ilustrační foto.
Nehoda auta a motorky na hodinu zastavila provoz na dálnici D1 u Brna

Dvojice mužů měla zálusk na plastové přepravky uskladněné v areálu brněnského hobbymarketu. Strážníky na ně upozornila ostraha, která na kameře zachytila jejich podezřelé chování.Zdroj: Deník / Marek HadrbolecDo přistavené dodávky skládala v noci na sobotu plastové přepravky dvojice mužů u hobbymarketu v Brně. Strážníky na ně upozornila ostraha obchodu poté, co se dvojice podezřele dlouho pohybovala kolem zboží uskladněného za prodejnou. „Strážnici v dodávce našli devětatřicet plastových přepravek. Starší z mužů jim tvrdil, že slyšel, že jsou zde zadarmo k rozebrání,“ uvedla Kadrnožková.

Dvojice poté všechny kradené přepravky nanosila zpět na pozemek firmy. Nyní oba muži čelí podezření z krádeže.