Prostitutka oslovila trojici mladíků v parku a s jedním z nich se dohodla na sexuálních službách za pět set korun. Mladého muže však chvíle potěšení stála mnohem víc. „Po dvacetiminutovém aktu si žena řekla o další dvě stovky, které ji mladík předal. Když se dvojice následně rozešla, muž zjistil, že mu v peněžence chybí ještě dva tisíce. Šel zpět za svými kamarády a událost oznámil projíždějící policejní hlídce," popsala brněnská policejní mluvčí Andrea Straková.

Stejná prostitutka oslovila nedávno také devětatřicetiletého muže v Tkalcovské ulici. „Muž odmítl a chtěl odejít. Osoba ženského zevnějšku využila okamžiku, kdy se k ní otočil zády, a ze zadní kapsy kalhot mu vytáhla hotovost necelých jedenáct tisíc korun a z místa utekla," doplnila Straková.

Podle popisu od obou okradených policisté přišli na to, že prostitutka je vlastně mladík. „Provedli pátrací akci a podezřelého muže ženského zjevu zadrželi. Skončil v cele a za krádeže mu nyní hrozí až dvouleté vězení," dodala policejní mluvčí.