„Nakonec údajně rozbil okno ve dveřích u řidiče a utekl. Majitel poškozeného vozu měl obavu, že by řidička mohla z místa ujet, a tak nacouval až těsně k jejímu mercedesu,“ uvedla mluvčí brněnské městské policie Markéta Skřivánková.

Řidičce vozu se však z pasti dostat podařilo. Prchajícímu spolujezdci zastavila a oba začali z místa ujíždět. Posádka auta s rozbitým oknem se po chvíli vydala za nimi. Mezitím už na místo vyrazili strážníci, které přivolala náhodná svědkyně.

Policie dopadla černého pasažéra, který koncem června utíkal u Semilassa v Brně revizorovi a srazilo ho projíždějící auto. Muž po střetu s autem utekl.
Nejznámější černý pasažér v Brně dopaden. Zaplatí škodu na autě, co ho srazilo

Hlídka poté zjistila, že podezřelý u sebe nemá doklady. „Proto na místo přivolala státní policisty, kteří určili, že jde o muže v celostátním pátrání. Řidič rozbitého citroenu naopak tvrdil, že jel předpisově a druhý vůz se na něj zezadu tlačil a troubil na něj,“ doplnila Skřivánková.

Vzhledem k podezření ze spáchání trestného činu a neobjasněným okolnostem celé dopravní situace si případ převzala Policie České republiky.

Zdroj: MP Brno