Ten v roce 2011 vypracoval posudek k případu Pavla Domši, který čelil obžalobě z přečinu ublížení na zdraví výtržnictví a poškození cizí věci. Těch se měl dopustit v létě roku 2010 poblíž obchodního centra Olympia v Modřicích na Brněnsku. „Tam se svým Volkswagenem úmyslně narazil do Octavie, která jela před ním," sdělila mluvčí jihomoravských policistů Petra Vedrová.

Muže rozčílilo, že žena v Octavii dávala přednost protijedoucím autům při odbočování vlevo. Nejdřív do ní narážel, pak když žena vystoupila z auta, smýkl s ní po kapotě. „K objasnění případu měl přispět znalec přibraný advokátem. Ten se však k vypracování znaleckého posudku postavil svérázně. V počítačovém programu nasimuloval situaci tak, že žena si poškodila auto sama, když nacouvala do Avie, která jela v souběžném jízdním pruhu," uvedla policejní mluvčí.

Revizní znalecký posudek ukázal, že verze střetu mezi Octavií a Avií je nemožná. „Autor posudku to musel vědět. Jako znalec tedy před soudem úmyslně lhal," konstatovala Vedrová.

Domša v roce 2010 několik měsíců po sporu s ženou napadl v Brně i šestaosmdesá­tiletého důchodce. Ten ho naštval, když na přechodu přecházel silnici. Agresor do důchodce, který chodil o holi, strčil tak, že starší muž spadl, uhodil se do hlavy o zábradlí a na následky zranění po měsíci v nemocnici zemřel.

Za mřížemi má Domša strávit jedenáct let. Znalci, který se mu snažil pomoci, teď hrozí až tříleté vězení a zákaz činnosti.