Hlavní část distribuce titulu, který vyvolal velký zájem i mezi českými čtenáři, dál směřuje do hlavního města. Objevuje se v prodejní sítí HDS, tedy trafikách Relay a Inmedio, ve Valmontu a v prodejnách, které dlouhodobě zahraniční tisk prodávají.

Do Brna časopis dorazil mezi 10:00 a 11:00. Výtisky se objeví ve dvou stáncích Relay na hlavním nádraží a ve Valmontu v Masarykově ulici. Brněnské stánky budou mít do 30 výtisků.

V dalších dnech by se distribuce měla rozšířit do dalších měst. Jasmina Dordevičová ze společnosti HDS upřesnila, že ve středu časopis dostanou i stánky Relay na nádražích v Českých Budějovicích, Ostravě, Hradci Králové, Pardubicích, Olomouci a Táboru. V hlavním městě jsou dostupné například na letišti, hlavním nádraží, v Jungmannově ulici a na stanicích Malostranská, I.P. Pavlova, Nám. Míru, Hradčanská, Anděl a v Palladiu.

Distribuované číslo Charlie Hebdo je reakcí na útok dvou islamistů na pařížskou redakci, který si vyžádal 12 obětí na životech. Distributor a prodejce zahraničního tisku CZ Press objednal celkem 1500 kusů, distribuce je ale vzhledem k zájmu ve Francii a dalších zemích rozdělována postupně. Vydavatel týdeníku plánuje, že titul nakonec vydá v sedmimilionovém nákladu.