Festival se koná v šesti podnicích současně. „Chceme podpořit nezávislou hudební klubovou scénu v Brně a nabídnout lidem jedinečný zážitek. Vybrali jsme proto kluby, které běžně nabízí živou hudbu, ne nějaké diskotéky," vysvětlil organizátor projektu Jakub Bezděk. Zavítat tak mohou lidé do brněnských klubů Favál, Fléda, Melodka, Metro, Mersey a Eleven Club.

Letos poprvé si však musí návštěvníci klubové noci připravit stokorunu jako vstupní poplatek. „Vstupenka bude platná do všech klubů a bude současně sloužit i jako jízdenka na autobus," osvětlil Martin Šilar, který má na starosti marketing akce.

Organizátoři se totiž domluvili s brněnským dopravním podnikem, který tak zajistí pohodlnou přepravu návštěvníků mezi všemi kluby. „Do ulic vyšleme autobusy označené symbolicky písmeny H a B jako Hrnem Brnem. Budou jezdit s půlhodinovými intervaly mezi všemi šesti místy," vysvětlila mluvčí dopravního podniku Linda Hailichová. První spoj vyrazí po deváté hodině večer od klubu Favál, autobusy budou jezdit až do půl druhé do rána.

V noci se hudebním nadšencům představí víc než dvacítka interpretů. Největším lákadlem je například rapper Vladimir518 z kapely PSH nebo třeba soulová zpěvačka Tereza Černochová. „V Metru vystoupí i skupina Mydy Rabycad, jejichž píseň se dostala dokonce i do amerických rádií," upozornil Šilar.

Pro pilné nadšence pak organizátoři připravili i soutěž o pivo zdarma. „Ve všech klubech budou speciální razítka. Každý, kdo přinese alespoň čtyři razítka z různých klubů dostane pivo zadarmo," vysvětlil Bezděk. Doplnil, že první tři návštěvníci festivalu, kteří nejrychleji kluby oběhnou, vyhrají dva lístky na listopadový koncert punkové kapely Pipes and Pints.

Na noc plnou hudby se těší například Brňanka Jana Pavelková. „Chtěla jsem Hrnem Brnem navštívit už mockrát, ale nikdy mi to nevyšlo. Letos se tam konečně podívám. Všechny kluby asi obejít nestihnu," sdělila.