Už poněkolikáté vystavuje své zboží také brněnská firma Baby Direkt. „Na trhu fungujeme už téměř pětadvacet let a nabízíme vpodstatě veškerý sortiment pro děti do tří let, od autosedaček a chodítek až po dudlíky. Největší zájem je obecně právě o autosedačky a samozřejmě také o kočárky,“ řekl jeden z majitelů firmy Lukáš Fiala.

To potvrzuje Brňanka Martina Sadloňová. „Potomka sice očekáváme až za pár měsíců, je to ale skvělá příležitost, jak si vybrat všechno, co pro něj budu potřebovat. Nerada nechávám věci na poslední chvíli. Ráda bych si tady vybrala hlavně kočárek,“ vysvětlila návštěvnice.

„Máme v parku poníky, kteří spásají na svazích trávu a pomáhají tak s její údržbou,“ popsal ředitel Veřejné zeleně města Brna Jozef Kasala.
Brno má pod Špilberkem největší přírodní zahradu v republice. I díky poníkům

Stejně jako v loňském roce se veletrh ProDítě spojil s přehlídkou Svět ženy. „Na přehlídce se představí světoznámé kosmetické značky, jako je Oriflame nebo Mary Kay. V nabídce nechybí ani bylinné přípravky nebo ekologické čistící a desinfekční prostředky,“ uvedla za organizátory Markéta Kamenická.