Na místě bude například Café Imperial Zdeňka Pohlreicha, které bude mít společné menu s Valoria Restaurant, Český Národní tým kuchařů a cukrářů, U Sapíků Restaurant a Marcel Ihnačák Restaurant. Předvedou se i místní podniky, nebude chybět ani Extrémní catering, pivovary v čele s Pivovarem Raven, vinařství a degustace, ty nejlepší světové delikatesy, kavárny a bary.

Zábavu nabídne i doprovodný program. Ve festivalové kuchyni na hlavní stage si budou vařečku podávat hvězdy českého gastronomického nebe Zdeněk Pohlreich, Veronika BESKY, Pavel Berky, kuchaři Českého Národního týmu kuchařů a cukrářů nebo herci seriálu ZOO.

Přípravu ryby se zeleninovou provensálskou polévkou předvedl šéfkuchař Zdeněk Polreich. Na svém workshopu ji připravoval spolu s lidmi z publika, třeba s fotbalistou Petrem Švancarou.
Ano, šéfe. Švancara vařil pod dohledem Pohlreicha, cení si ho víc než Ronalda

V pátek vtrhne na pódium také Děda Mládek Illegal Band a v sobotu se o zábavu postará Lukáš Pavlásek s pořadem Na Stojáka a Delikátní program bude nabízet DeguStage, kde se spárují lahodná vína s delikatesami Great Taste a zahraje cimbálovka.

Páteční program začíná od dvou hodin a potrvá do devíti do večera, v sobotu si nabídku užijete od dopoledních desíti hodin do osmi do večera. Vstup do areálu hradu je hlavní branou.

Vstupenky budou v prodeji na místě. Jednodenní stojí 150 korun, děti do 140 centimetrů a ZTP mají vstup zdarma.