Moravany /FOTOGALERIE/ - Škola zážitkového vaření Kuliner v Moravanech pořádala již několikátý kurz vaření s oblíbeným lektorem Daliborem Navrátilem zaměřený na přípravu pokrmů z masa. Připravovala se například delikátní pečená křepelka s kaštany nebo farmářské kuře s lanýžovou nádivkou. Kuchaři a kuchařky z řad veřejnosti i profesionálů se naučili vykostit křepelku nebo správně připravit vynikající roastbeaf. Odnesli si také receptury jídel pro své blízké a přátele a mnoho cenných rad.
Škola zážitkového vaření Kuliner v Moravanech pořádala již několikátý kurz vaření s oblíbeným lektorem Daliborem Navrátilem zaměřený na přípravu pokrmů z masa.
|
Foto: DENÍK/Attila Racek
Dalibor Navrátil je nedílnou součástí Kuliner týmu a po jeho boku se vždy objevuje i šéfkuchař a stálý lektor Kulineru Miroslav Říha, kterého můžete znát z pořadu Ano, šéfe!, kde ukázal svůj kulinářský um v restauraci U Tlustých. Ta byla po právu odměněna plným počtem hvězd.
Jeden z účastníků kurzu Máme rádi maso, který proběhl dne 19. dubna 2016, řekl: „Do gastrocentra v Moravanech jsem zavítal poprvé. Musím říci, že atmosféra studia byla úžasná. Nejvíce mě z celého menu překvapila grilovaná žebírka Louisiana, která při prvním grilování určitě vyzkouším."