Skladatele Leoše Janáčka spjatého s Brnem si do názvu značky zvolil také proto, že je muzikant. „S kamarádem Michalem Grossmannem, s nímž jsme výrobu rozjeli, hrajeme na basu a na housle. Já působím v Ondráši a Michal v Cimbálové muzice Pajtáš," uvádí jednadvacetiletý student brněnské konzervatoře.

Stejně jako Janáček komponoval formou lidové tvorby, vychází i mladí výrobci z lidového přístupu. A usilují o originalitu. „Děláme pralinky tak, jak to cítíme. Ručně je pro nás vyrábí klavíristka, dělá je vždy čerstvé. Každá pralinka je tedy originál. Prodáme zhruba pět set kusů měsíčně, po dobu různých hudebních festivalů je to samozřejmě víc," říká Vinkler a upřesňuje, že cena krabičky je necelých dvě stě korun. „Zatímco jiné pralinky vydrží půl roku, ty naše pouze měsíc, protože nepoužíváme konzervanty. V Brně je nabízíme v kavárně Veroni Café v Gorkého ulici a v Kulturárium Café na Janáčkově náměstí, do budoucna plánujeme vlastní prodejnu," upřesňuje Vinkler s tím, že postupně rozvoz rozšiřují do dalších měst, včetně Janáčkova rodného města Hukvaldy.