Restauraci už rok vede nová provozní Daniela Kundrová, která se dlouho potýkala se špatnou pověstí podniku. „Třeba v létě u nás česko švýcarský pár pořádal svatební hostinu. Až bylo po všem, dozvěděla jsem se o nevěsty, že ji od toho přátelé odrazovali," popisuje nesnáze jedenatřicetiletá restauratérka z Brna.

Přímo po vysílání si několik lidí hned udělalo rezervaci a ve čtvrtek byla restaurace přes oběd víc plná než jindy. „Na základě pořadu si nás zamluvili i na svatební hostinu," popisuje první reakce zákazníků spokojená majitelka.

Čtyřdenní natáčení na jaře popisuje jako hodně náročné. Pohlreich ji nejvíc naštval, když zkritizoval účast ve festivalu Milkparade, který propaguje mléčné výrobky. „To jsem na něj i křičela," vzpomíná žena. Čekala, že hlavní hvězda pořadu bude jiná. „Čekala jsem, že bude víc zapálený do gastronomie. Ale zpočátku byl dost vlažný," říká Kundrová. Pohlreich ožil až třetí den, kdy skupiny hostů prováděl kuchyní.

Štáb byl v restauraci od rána do večera. „Také jsem tam s nimi trávila celé dny. Někdy jsem v kanceláři i přespala," vzpomíná restauratérka.

V práci tráví téměř všechen čas, ale baví ji to. „Čas odjet na týdenní dovolenou jsem zatím neměla. Ale doma odpočívám třeba u detektivních seriálů," usmívá se žena, která vystudovala střední zdravotnickou školu. I ta se jí už hodila. „Když jsem ještě pracovala v jiné restauraci, jedna zákaznice omdlela a já jsem ji křísila," dodává.