Zóna Deníku se nachází v galerii pavilonu Z. Lidé si tam mohou zakoupit Brněnský deník Rovnost, ke kterému dostanou zdarma výbornou kávu. Zdarma si mohou odnést i speciální Festivalový deník, který mapuje aktuální dění z festivalu.

Na stánku najdou také Olympijský speciál TV star, který si mohou koupit za devětatřicet korun. Kromě spousty informací ze sportovního dění tam návštěvníci najdou také dvě volné vstupenky na festival.

Po celém pavilonu chodí také eskymačky Deníku. Už druhý víkend si s nimi zájemci mohou zasoutěžit ve hře Chyť si eskymačku Deníku a hrát tak o volné vstupy na různé festivaly a koncerty.

Do redakční zóny Deníku míří pravidelně besedovat také známi sportovci. V neděli dorazí nejprve v půl dvanácté dopoledne badmintonista Adam Mendrek, v půl čtvrté odpoledne pak zavítá na besedu legendární slovenský hokejista a držitel bronzové i stříbrné medaile z olympijských her Jozef Golonka. Osmdesátiletý bývalý útočník a člen Síně slávy Mezinárodní hokejové federace má také dvě stříbra a dva bronzy ze světových šampionátů.

Přímo z výstaviště pracuje v mobilní redakci také část redaktorů Brněnského deníku Rovnost. Zájemci tak mají šanci poznat jejich zaměstnání a seznámit se s nimi.

Nedělní besedy Deníku
11:30 badmintonista Adam Mendrek
15:30 legenda hokeje Jozef Golonka