Svíčku přišla k rozhlasu zapálit i Marie Přikrylová. „Karel Gott byl moje dětství. Při každé rodinné oslavě jsme si pouštěli jeho písně. Přišla jsem vzdát mu hold, abych se s ním rozloučila, a zapsat vzpomínku," řekla žena.

Hana Ulrychová.
Kde je koncert Karla Gotta? vzpomíná Ulrychová na humor hudební legendy

Mnozí lidé, kteří k rozhlasu dorazili, nedokázali zakrýt silné pohnutí. Svůj vzkaz do kondolenční knihy napsala také Anna Křížová. „Měli jsme ho rádi. Byli jsme i na Mistrově posledním koncertě v Brně, byl moc hezký. Jeho písně byly naše mládí. Pokud bych měla možnost jet na pohřeb do Prahy, jela bych," zmínila.

Redaktorka Brněnského deníku Rovnost Eliška Gáfriková byla v publiku při posledním koncertě zesnulého Karla Gotta v Brně. Ve středečním tištěném vydání novin, které drží v ruce, popisuje nezapomenutelný zážitek.
Poslední Gottův koncert v Brně? Zpívali jsme všichni, říká redaktorka Rovnosti

Do knihy lidé od rána zapsali množství slov díků a vyjádření úcty. Mnozí pisatelé se ve svých vzkazech shodli, že Mistr bude nadále žít v jejich srdcích.

Karel Gott.
Goldové fógl, nedostižitelný, legenda, popisují jihomoravské osobnosti Gotta

Zapsat vzkaz mohou lidé do kondolenční knihy od osmé hodiny ráno do osmé hodiny večer. Kniha bude zřejmě dostupná až do Mistrova pohřbu.

Zavzpomínejte na jedinečného Karla Gotta
Posílejte nám fotografie související s pohřbem Karla Gotta. Jak na něj vzpomínáte, jdete se s ním rozloučit přímo do Prahy? Nebo zapálíte svíčku ve vašem městě?
Zašlete nám vaše snímky na e-mailovou adresu webeditori.jm@denik.cz a pomozte vytvořit speciální pietní galerii, skrze kterou vzdáme hold zesnulé legendě české hudby.